Waarom gratis?

Omdat een website niks hoeft te kosten, zolang er geen maatwerk en service is. Een .NL domeinnaam en serverruimte kosten natuurlijk wel geld maar wij zijn er van overtuigd dat er in de loop van de tijd wel maatwerk en service komt in de meeste gevallen.

Hoeveel pagina’s krijgt de website?

Zoveel als je wilt! Je kunt zelf de pagina’s toevoegen.

Kan ik ook een webshop of betaalfunctie erin zetten?

Ja dat kan! Dit kun je realiseren met bijvoorbeeld de plug-in WooCommerce, maar wij willen het natuurlijk ook graag voor je doen!

Wat kost support?

We hanteren een minimale support van 15 minuten per servicemoment. Bekijk de tarieven of schaf direct een strippenkaart aan..

Er wordt beweerd dat WordPress gevoelig is voor hacks en snel met een virus geïnfecteerd kan worden. Wordt dat door jullie beveiligd?

Wij hebben een monitoring systeem met ManageWP waardoor we kunnen bijhouden of klanten gevaarlijke dingen doen met hun website. We beveiligen de WordPress installatie verder met een controle op het aantal inlog-pogingen en geven je website een niet standaard gebruikersnaam en moeilijk wachtwoord.

Is er een voorbeeld of demo te zien van het beheersysteem?

We kunnen je toegang geven tot een test omgeving waarin je aanpassingen kan doorvoeren om te kijken hoe het in zijn gang gaat, neem hiervoor even contact op.

Wat moet ik allemaal zelf aanpassen/aanmaken nadat jullie voor mij gratis een website online zetten?

Op z’n minst het logo, de foto’s en teksten. Wij doen het natuurlijk ook graag voor je en hanteren dan onze strippenkaart tarieven.  Bekijk onze maatwerk & service pagina.

Helpen jullie ook met zoekmachine optimalisatie aangezien ik er zelf niet zo goed in ben?

Wij proberen je bij elke vraag over je website te helpen, natuurlijk ook met zoekmachine optimalisatie. We kunnen o.a. een zoekwoord onderzoek voor je doen en je website zo inrichten zodat Google ook van jouw website ook makkelijk weet te vinden. Afhankelijk van je wensen kunnen wij hier een offerte voor toesturen.

Hoe komt de website er uit te zien?

Zoals je wilt! Je kunt een gratis of een betaald template uitkiezen, we zullen een aantal geschikte keuzes overleggen. We raden je aan om het WordPress pakket kosteloos uit te proberen.