Waarom gratis?

Omdat een website niks hoeft te kosten, zolang er geen maatwerk en service is. Een .NL domeinnaam en serverruimte kosten natuurlijk wel geld maar wij zijn er van overtuigd dat er in de loop van de tijd wel maatwerk en service komt in de meeste gevallen.

Hoeveel pagina’s krijgt de website?

Zoveel als je wilt! Je kunt zelf de pagina’s toevoegen. Let er wel op dat er beperkte ruimte is in het hoofd-menu voor de pagina’s. Hiervoor kun je werken met zogenoemde “drop down menu’s”, zoals wij dit doen bij ons menu-item info.

Kan ik ook een webshop of betaalfunctie erin zetten?

Ja dat kan! Dit kun je realiseren met bijvoorbeeld de plug-in WooCommerce, maar wij willen het natuurlijk ook graag voor je doen!

Er wordt beweerd dat WordPress gevoelig is voor hacks en snel met een virus geïnfecteerd kan worden. Wordt dat door jullie beveiligd?

Wij hebben een monitoring systeem met ManageWP waardoor we kunnen bijhouden of klanten gevaarlijke dingen doen met hun website. We beveiligen de WordPress installatie verder met een controle op het aantal inlog-pogingen en geven je website een niet standaard gebruikersnaam en moeilijk wachtwoord.

Is er een voorbeeld of demo te zien van het beheersysteem?

Je kunt alvast uitproberen hoe het in zijn werk gaat om een website te wijzigen; het zal iets verschillen van je daadwerkelijke installatie. Op je daadwerkelijke website ga je bijvoorbeeld ook je bezoekersaantallen kunnen zien en wel plug-ins of thema’s kunnen toevoegen.

Wat moet ik allemaal zelf aanpassen/aanmaken nadat jullie voor mij gratis een website online zetten?

Je kunt zelf je logo uploaden, de kleurstelling veranderen en pagina’s en afbeeldingen toevoegen om al een complete website online te hebben. Wij doen het ook graag voor je en hanteren dan een uurtarief van €50,- excl. btw., meestal hebben we hier niet langer dan een halve dag voor nodig.  Bekijk onze maatwerk & service pagina.

Helpen jullie ook met zoekmachine optimalisatie aangezien ik er zelf niet zo goed in ben?

Wij proberen je bij elke vraag over je website te helpen, natuurlijk ook met zoekmachine optimalisatie. We kunnen o.a. een zoekwoord onderzoek voor je doen en je website zo inrichten zodat Google ook van jouw website ook makkelijk weet te vinden. Afhankelijk van je wensen kunnen wij hier een offerte voor toesturen.

Hoe komt de website er uit te zien?

Ongeveer hetzelfde als deze website; maar met een andere kleurstelling en logo natuurlijk. Tenzij je iets compleet anders wilt, dat kan ook. We raden je aan om het WordPress pakket kosteloos uit te proberen.