Teksten schrijven
Teksten kun je zelf schrijven of uitbesteden aan een tekstschrijver. Ons advies is om de teksten zelf te schrijven en eventueel te laten corrigeren of na te laten lopen door een tekstschrijver. Voordat je gaat beginnen met het schrijven van je teksten voor de website raden wij sterk aan om het online marketing boek “Maak ze gek!” van Aartjan van Erkel te lezen, het is een makkelijk leesbaar boek wat je vele inzichten zal geven over het schrijven van teksten voor het web.

Foto’s
Wanneer je foto’s voor je website wilt gebruiken kun je deze natuurlijk zelf maken of laten maken, je kunt ze ook inkopen op foto database websites zoals www.shutterstock.com en www.istockphoto.com maar wij houden erg van www.unsplash.com waar foto’s worden aangeboden die je vrij van alle rechten kunt gebruiken op je website.

Zoekmachine optimalisatie
Wanneer je goed gevonden wilt worden in Google is het belangrijk om je pagina’s in te richten met de juiste zoekwoorden. Om de juiste zoekwoorden te vinden kun je de zoekvolumes en juiste woorden uitzoeken op https://adwords.google.nl/keywordplanner
Wanneer je het zoekwoord hebt gevonden waar je je op gaat richten kun je deze verwerken in je pagina; belangrijke posities hiervoor zijn de pagina titel, de omschrijving, de inhoud van je pagina en koppen binnen je pagina maar ook afbeeldingen. Pas op dat je niet gaat overdrijven; de plug-in Yoast SEO zal je hierbij helpen.

WordPress
Zijn er vragen of heb je hulp nodig bij aanpassingen aan je website staat WP Compleet natuurlijk voor je klaar, maar je bent natuurlijk ook altijd vrij om zelf aanpassingen te doen. Wanneer je meer over het gebruik van WordPress wilt leren kun je kijken op wplounge.nl, het Nederlandse platform voor WordPress.