WordPress is het basis systeem waar de website mee wordt gemaakt; met plug-ins kan dit basis systeem worden uitgebreid. Wij hebben alvast een aantal van onze favoriete plug-ins standaard geïnstalleerd.

Yoast SEO
SEO staat voor Search Engine Optimalisation; oftewel zoekmachine optimalisatie, het beter gevonden worden in Google. Met deze plug-in wordt het je makkelijk gemaakt om elke pagina goed in te richten voor Google.

ManageWP
Op elke installatie hebben wij ManageWP geïnstalleerd; dankzij deze plug-in kunnen wij de basisfuncties en eventuele problemen met een WordPress site eenvoudig in 1 beheersysteem onderhouden.

Stag Custom Sidebars
Met deze plug-in is het eenvoudig om bepaalde elementen zoals een menu of teksten willekeurig binnen een pagina weer te geven.

StagTools
Met deze plug-in is het eenvoudig om bepaalde inhoud toe te voegen zoals knoppen, icoontjes of je pagina in kolommen in te delen.

Meta Slider
Door middel van Meta Slider is het eenvoudig om grote afbeeldingen weer te geven op je pagina en deze te laten wisselen.

WP Statistics
Met deze plug-in is het eenvoudig om direct statistieken van website bezoekers te bekijken.

WP Fastest Cache
Om je website zo snel mogelijk te laten draaien voor bezoekers hebben we deze plug-in geïnstalleerd; het zorgt er onder andere voor dat bepaalde elementen van je website niet steeds opnieuw ingeladen hoeven te worden wanneer een gebruiker je site bezoekt.