Philippe aan het woord:

Door mijn jarenlange ervaring als ondernemer in de websitebranche ben ik tegen een aantal zaken aangelopen waarvan ik overtuigd ben dat het beter kan, voor mijzelf en voor mijn klanten. En zo is WP Compleet ontstaan.

Prijs-kwaliteit:

Ondernemers, startend of ervaren, vinden een website vaak een hele kostenpost. Toch is op de dag van vandaag een goede en professionele website van groot belang voor een onderneming. Vaak hebben de klanten geen idee van wat nu een goede prijs-kwaliteit verhouding is voor een website. De website aanbieders verschillen zo in prijs en verschillen ook in wat ze aanbieden dat het moeilijk is om te vergelijken waar je nu eigenlijk voor betaalt. Een website is voor de klanten vaak gewoon een website. Ga je verder kijken dan kom je er achter dat dit niet het geval is, de ene website is de ander niet en dat zie je ook aan de offertebedragen.

Webdesign:

Vaak heb ik ook gezien dat wanneer een website gereed is en wordt gebruikt dat de klanten dan pas beter kunnen zien hoe ze hun website zouden willen en met allerlei nieuwe idee├źn komen, met het gevolg dat er wijzigingen gedaan moeten worden die niet in het oorspronkelijke offertebedrag zijn opgenomen. Dit is voor de klant niet fijn maar ook voor mij als ondernemer ook niet. Omdat ik kwaliteit en tevreden klanten belangrijk vind, geef ik graag vooraf duidelijkheid omtrent meerwerk.

Hoe niet?:

Wat vaak gebeurt is dat er een telefoontje of mailtje van een klant binnen komt waar je op dat moment maar even mee bezig bent. Door mijn servicegerichtheid sta ik er niet achter om voor iedere 10 minuten dat ik voor een klant bezig ben een factuur te sturen. Waar je dan voor kunt kiezen is een vast servicecontract, met het risico dat een klant teveel of te weinig betaald. Bovendien zijn de wensen van alle klanten nogal verschillend. Dit moet anders kunnen en vandaar dat ik WP Compleet ben gestart.

De oplossing:

Met WP Compleet bied ik een professioneel website systeem aan. Deze website is makkelijk te bewerken door de klant en volledig naar eigen wens in te vullen. Hier reken ik niks voor en is dus echt gratis en voor niks. Wel vragen we een minimum van 5-support uren in te kopen. Een klant kan alle vragen opsparen en dan door mij laten verwerken en ook als er per vraag contact wordt opgenomen dan weet iedereen wat de tarieven zijn.

Ik ben ervan overtuigd dat de werkwijze van WP Compleet voor zowel mijn klanten als mijzelf zal gaan zorgen voor een zeer prettige samenwerking waar een goede prijs-kwaliteit verhouding is.