Wanneer een domeinnaam vrij is en je geeft aan deze te willen gaan gebruiken kan het voorkomen dat het domein bezet is op het moment dat wij deze gaan registreren; we hebben namelijk geen automatische registratie, omdat wij eerst de aanvraag moeten kunnen beoordelen. Wij zullen de registratie vaak nog op dezelfde dag van de aanvraag doorvoeren, dus de kans is klein dat iemand anders precies in deze periode het domein heeft geregistreerd maar we willen het toch graag vermelden.

De hosting van al onze websites brengen wij onder bij onze partner Vimexx. Wij hebben hier een grootverbruik account en zullen alle websites hierin onderbrengen; bij misbruik of een gigantisch dataverbruik kunnen wij vragen om zelf de serverruimte aan te schaffen maar dit zal zelden voorkomen. Wij maken voor elke klant een pakket van 500MB aan, dit zou ruim voldoende moeten zijn voor je website en e-mails.

Wil je een andere domein extensie dan .nl kan dit in overleg; hier brengen wij wel eventueel kosten voor in rekening. Een .nl domeinnaam is namelijk goedkoper dan bijvoorbeeld een .com of .net extensie.

Een domeinregistratie kost ons zo’n €3,50 per jaar en doordat WP Compleet een groot server pakket heeft kost het hosten maar ongeveer hetzelfde per klant per jaar. Dit zijn natuurlijk geen hoge kosten en wij bieden dit daarom ook gratis aan om op deze manier onderscheidend te zijn en klanten te overtuigen.